TURER OG TJENESTER
Snøscooter
Logistikk


Til forsiden
Galleri
Om oss
Kontakt oss


Bli med på en fantastisk scooteropplevelse!


Vi har max 6 scootere med gjester med på våre turer. Dette er for å kunne tilby dere best mulig opplevelse. Det blir ikke så mye venting og guiden har mer tid til hver enkelt. Dette betyr også at dersom forholdene tillater det, kan vi ta små avstikkere fra de vanlige scootertraseene, og finne alternative løyper hvor ingen eller få har kjørt før oss denne sesongen.

Av hensyn til sikkerheten må vi alltid ha scootere med ledig sete. Det betyr 4 scootere til 5-6 gjester, 5 scootere til 7-8 gjester, 6 scootere til 9 gjester


OBS! Alle våre dagsturer gjennomføres med bare 1 fullt betalende deltaker.

Vi benytter kun miljøvenlige 4-takts snøscootere på våre turer.

Som gjest på våre turer får man samme klær og utstyr som guidene bruker, hvilket for oss er helt naturlig da gjestene selvfølgelig skal ha det beste utstyret da de er mindre vant med det arktiske miljø.


Dagstur

Periode: Mars - Mai
Varighet: ca. 8 timer
Deltakere: Min. 1

Priser:
Kr. 2490,- sjåfør
Kr. 1200,- passasjer

Scootertur til Barentsburg

Dette er en flott tur gjennom vekslende landskap. Vi kjører gjennom daler og over breer før vi kommer til våre russiske naboer i vest. Dersom forholdene tilsier det tar vi en annen rute tilbake. En spennende tur med mye flott natur og historie

:: Klikk for mer informasjon ::
Dagstur

Periode: Mars - Mai
Varighet: ca. 7 timer
Deltakere: Min. 1

Priser:
Kr. 2490,- sjåfør
Kr. 1200,- passasjer

Scootertur til Tempelfjorden

Turen går mot øst inn Adventdalen. Vi krysser deretter Sassendalen og kjører mot Tempelfjorden og den kjente Tuna/Von Post brefronten. Vi vil få oppleve storslått natur, mye dyreliv og interessant fangsthistorie.


:: Klikk for mer informasjon ::
Dagstur

Periode: Mars - mai
Varighet: ca. 10 timer
Deltakere: Min. 1

Priser:
Kr. 2990,- sjåfør
Kr. 1500,- passasjer

Scootertur til østkysten

En lang tur gjennom storslått natur ut til isen på østkysten av Spitsbergen. Her kan man ofte se isbjørn som streifer rundt på jakt etter sel. Vi vil oppleve store brefronter, isfjell og gamle fangsthytter med historisk sus.


:: Klikk for mer informasjon ::


© 2003-2015 Arctic Adventures AS     WebDesign Spitsbergen IT