TURER OG TJENESTER
Snøscooter
Logistikk


Til forsiden
Galleri
Om oss
Kontakt oss

Generell info for scooterturer

 

Sjåfører skal ha førerkort for bil, motorsykkel eller scooter. Førerkortet skal medbringes på turen.
Av hensyn til din og andres sikkerhet skal dere på forhånd informere oss dersom dere har allergier, sirkulasjonsforstyrrelser, hjerte- karsykdommer, ryggproblemer eller andre sykdommer som kan anses å ha betydning, samt hvis dere har blitt utsatt for kirurgiske inngrep. Vi vil også vite hvis dere er avhengige av spesielle medikamenter og hvor disse evt. finnes.
Guiden kan til enhver tid endre ruten av hensyn til deltakernes sikkerhet. Ekstreme temperaturer og svært brått værskifte kan medføre at programmet må endres av hensyn til sikkerheten. Vi tar forbehold om endringer av program og priser som følge av ytre endringer. Dersom det på grunn av uforutsette hendelser/værforbehold gjør det nødvendig å endre rute i forhold til program, vil dette ikke påvirke reisens pris. Arctic Adventures forbeholder seg også retten til å avbestille turen dersom minimumsantall ikke er oppfylt. 
Deltagerne er selv ansvarlig for å vurdere om de er i fysisk og psykisk form til å delta på bestilte aktiviteter. Guiden kan likevel til enhver tid nekte deltagelse eller ta de forholdsregler som trengs hvis en deltaker anses som en sikkerhetsrisiko for seg selv og andre deltakere. Arctic Adventures kan ikke holdes ansvarlig for ulykker og skader som ligger utenfor selskapets kontroll eller skyldes neglisjering av guidens anvisninger/instrukser. Deltakerne forplikter seg til å følge guidens anvisninger og instrukser. Blir guidens instrukser neglisjert kan guiden uten videre ta de forholdsregler som trengs av hensyn til gruppens sikkerhet.
Kjøring i påvirket tilstand er ikke tillatt under noen omstendighet. Guiden kan til enhver tid nekte deltagelse eller utsette avgang av hensyn til gruppens sikkerhet hvis deltaker(e) anses for å være påvirket. Der gis ingen kompensasjon til deltakere som nektes deltagelse pga. påvirket tilstand. Påvirket deltaker blir holdt ansvarlig for evt. ekstra kostnader ved forsinkelser som skyldes dennes opptreden.

Bekledning
Arctic Adventures stiller med nødvendig ytterbekledning såsom scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, lue, finlandshette og hjelm/scooterbriller.
Det anbefales at dere har følgende påkledning: varmt ullundertøy, to par ullsokker, tynn ullhanske, varm bukse samt god ullgenser. Ta gjerne med ekstra genser, lue og votter i tilfelle det skulle bli skikkelig kaldt!


:: Tilbake til dagsturer ::
:: Tilbake til scooterturer ::© 2003-2015 Arctic Adventures AS     WebDesign Spitsbergen IT