TURER OG TJENESTER
Snøscooter
Logistikk


Til forsiden
Galleri
Om oss
Kontakt oss

Dagstur til Barentsburg - scooter


Periode:
1 mars - 30 mai


Varighet: ca. 8 timer

Min 1 fulltbetalende gjest
Max 10 gjester

Priser:
NOK 2490,- Sjåfør
NOK 1200,- Passasjer


Turbeskrivelse:

Ruten legger vi etter vær- og føreforhold. Dette er en tur som vil ta deg igjennom et variert landskap som bærer tydelige spor etter istidenes herjinger med fjellene, og siden vi bare er en liten gruppe har vi mulighet for å legge inn ekstra stopp og opplevelser. I de trange dalene og på de vide slettene vil vi sannsynligvis treffe mye reinsdyr som utrolig nok klarer å overleve på de få sparsomme vekster som finnes her. Underveis ser vi rester av russisk gruvedrift når vi stopper i den forlatte russiske gruvebyen Coles Bay. 
Etter Coles Bay går turen dersom forholdene tillater det, langs kysten. Her har vi en fantastisk utsikt over Isfjorden og de spektakulære fjellene på den andre side av fjorden. Vi kjører langs kysten og vil iblant stoppe for å speide etter sel, isbjørn og hvalross i skruisen. Det første vi ser av Barentsburg er deres helikopterbase på Kapp Heer. Er det bra føre tar vi her en liten avstikker opp på et fjell bak Barentsburg hvor det er en fantastisk utsikt over Barentsburg og Grønfjorden. 
Vel i Barentsburg blir der tid til å vandre omkring og snuse litt på den spesielle atmosfæren. Kanskje frister det litt med noen russiske suvenirer? 
Etter Barentsburg setter vi kursen tilbake mot Longyearbyen. Men det er ikke slutt på opplevelsene for det. Vi velger en annen rute om været tillater det og gjør flere stopp underveis. Det siste stopp før Longyearbyen er i passet på toppen av Longyearbreen. Herfra har vi en fantastisk utsikt over Longyearbyen med Adventfjorden og det 1000m høye Hiortfjellet i bakgrunnen. Nå er det bare ca. 15 min. til vi kan stoppe og slå av scooterne etter en lærerik og uforglemmelig dag.

  :: Online booking ::

Ekstraopplysninger:

Inkludert i prisen:
- Scooter
- Drivstoff
- Redningsforsikring
- Full scooterbekledning (scooterdress, støvler, votter, balaklava, hjelm/briller)
- Ekspedisjonslunch
- Guide med sikkerhetsutrustning

Kart over løypa:: Generelll info - snøscooter ::


© 2003-2015 Arctic Adventures AS     WebDesign Spitsbergen IT